Asiantuntevat kosmetologit palveluksessasi

Kosmetologimme ovat osaavia ja monipuolisia ammattilaisia, jotka omaavat laaja-alaisen tietotaidon kauneuden- ja ihonhoidon alalta. Tutustu kosmetologeihimme!

Ihanat kauneuden ammattilaiset

 Sirpa JyrkkänenSirpa Jyrkkänen

Yli 30 vuotta yrittäjänä toiminut Sirpa Jyrkkänen nauttii suuresti työstään, mikä huokuu myös hänen persoonastaan. Sirpa on innokas uusien hoitojen kokeilija ja haluaa olla aina alansa ykkönen. Näin ollen hoitolasta löytyy aina alan viimeisin tietotaito.

Sirpan mielestä hyvät tulokset syntyvät kokonaisuudesta, joka sisältää hoitolahoidot, kotihoitotuotteet sekä yksilöllisen opastuksen parhaaseen lopputulokseen.

Sirpan lempilapsia ovat N-lite-laser sekä HydraFacial-hoito.

Sirpa on myös mukana suomalaisista yrittäjistä kertovassa Taivas + Helvetti -kirjassa. Lue lisää aiheesta!

Annina TamminenAnnina Sankari

Annina Sankari on palvellut hoitolassa jo yli viisi vuotta. Anninan bravuuri on ihanat, vuosien kokemuksella tehdyt ripsienpidennykset. Anninan toteuttamilla ripsienpidennyksillä saat ripsiisi tuuheutta, pituutta, näyttävyyttä ja ennen kaikkea pilkettä silmäkulmaan.

Anninan ja hänen asiakkaidensa suosikkeja ovat Vartalonsokeroinnit ja HydraFacial-kasvohoito.

Oona MalkaOona Malka

Oona Malka on hoitolamme tuorein kosmetologi. Oona on opiskelun ohessa työskennellyt hoitolassamme jo kolmena vuotena. Valmistumisen myötä hän on asettunut vakituiseen työjoukkoomme.

Oonan bravuureja ovat jalkahoidot sekä upeat kestolakkaukset varpaiden ja sormien kynsiin. Ja tietenkin myös kasvohoidot!

Yliopistonkatu 15 A, Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen
Yliopistonkatu 15 A, 5. krs
20100
TURKU
asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

Aukioloajat

Ma:
9:0019:00
Ti:
9:0019:00
Ke:
9:0019:00
To:
9:0019:00
Pe:
9:0019:00
La:
9:0014:00

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Olemme Facebookissa!