Helppo ja toimiva tapa saavuttaa terve ja kaunis iho

Kauneushoitolastamme löydät ensiluokkaiset ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille. Neuvomme sinua mielellämme oikeiden tuotteiden ja tuotesarjojen löytämisessä. Hoitojemme yhteydessä saat meiltä asiantuntevat kotihoito-ohjeet ja suositukset kotihoitoon soveltuvista tuotteista. Ota yhteyttä ja kysy lisää ihonhoitotuotteistamme!

iS Clinical

iS Clinicalin korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Exuviance-tuotteet

Exuviance -tuotteet ovat ensiluokkaisia ja lääketieteellisesti tarkasti dokumentoituja. Kotihoitotuotteita on Exuviance -sarjassa jokaiselle ihotyypille. Ihonhoitotuotteet räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman mukaan.

Ihonhoitotuotteet Turku - Exuviance

Kauneushoitolastamme löydät myös seuraavien kauneudenhoitomerkkien tuotteet:

 Ph-Cosmetics
 Hydrafacial
 Beautylash

Danné – avainasemassa entsyymihoito

Dannén entsyymihoidot elvyttävät, suojaavat, kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa. Ne poistavat kuolleet solukerrostumat ja kiinteyttävät kasvolihaksia, tehostavat verenkiertoa sekä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Tuotteet ovat suunniteltu hyperpigmentaation, pintaryppyjen, aknen ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon.

Ihonhoitotuotteet Turku - Danné

Ihonhoitotuotteet Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi