Helppo ja toimiva tapa saavuttaa terve ja kaunis iho

Kauneushoitolastamme löydät ensiluokkaiset ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille. Neuvomme sinua mielellämme oikeiden tuotteiden ja tuotesarjojen löytämisessä. Hoitojemme yhteydessä saat meiltä asiantuntevat kotihoito-ohjeet ja suositukset kotihoitoon soveltuvista tuotteista. Ota yhteyttä ja kysy lisää ihonhoitotuotteistamme!

iS Clinical
iS Clinicalin
korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Exuviance-tuotteet

Exuviance -tuotteet ovat ensiluokkaisia ja lääketieteellisesti tarkasti dokumentoituja. Kotihoitotuotteita on Exuviance -sarjassa jokaiselle ihotyypille. Ihonhoitotuotteet räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman mukaan.

Ihonhoitotuotteet Turku - Exuviance


Kauneushoitolastamme löydät myös seuraavien kauneudenhoitomerkkien tuotteet:

  • Ph-Cosmetics
  • Hydrafacial
  • Beautylash

Danné – avainasemassa entsyymihoito

Dannén entsyymihoidot elvyttävät, suojaavat, kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa. Ne poistavat kuolleet solukerrostumat ja kiinteyttävät kasvolihaksia, tehostavat verenkiertoa sekä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Tuotteet ovat suunniteltu hyperpigmentaation, pintaryppyjen, aknen ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon.

Ihonhoitotuotteet Turku - Danné

Ihonhoitotuotteet Turku

Yliopistonkatu 15 A, Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen
Yliopistonkatu 15 A, 5. krs
20100
TURKU
asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

Aukioloajat

Ma:
9:0019:00
Ti:
9:0019:00
Ke:
9:0019:00
To:
9:0019:00
Pe:
9:0019:00
La:
9:0014:00

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Olemme Facebookissa!