Aromaterapeuttinen hieronta on elämys

Aromaterapia on hoitomuoto, jossa eri menetelmiä käyttäen kehoon imeytetään kasvien eri osista saatuja eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Tunnetuinta on aromaterapeuttinen hieronta, mutta eteerisiä öljyjä voidaan käyttää lisäksi esimerkiksi kylvyissä, tuoksulampussa ja höyryhengityksessä sekä kääreissä ja hauteissa.

Aromaterapeuttinen hieronta rentouttaa

Aromaterapeuttinen hieronta itsessään on erittäin rentouttava, jolloin voidaan valita hoidossa käytettävä eteerinen öljy esimerkiksi lihaskipuihin, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseksi, virkistämiseen, ruoansulatusongelmiin, stressin poistoon ja unen laadun parantamiseksi. Hoito voidaan tehdä osa- tai kokovartalohoitona.

Kenelle aromaterapeuttiset hoidot sopivat?

Hoidot sopivat lähestulkoon kaikille, mutta tietyt vakavat sairaudet sekä raskaus ovat kontraindikaatioita eli vasta-aiheita. Raskaus sinänsä ei ole este, mutta eteeristen öljyjen käyttö hieronnassa iholle ei ole sallittua vaan ne voidaan laittaa tuoksulamppuun, jolloin tuoksu on aistittavissa. Hajuaistin kautta välittyy aivojen tunnekeskukseen lukemattomia viestejä. Se minkä aivot havaitsevat hajuina, on itse asiassa kaasumaisia kemiallisia yhdisteitä. Valmistaudu vajoamaan täydelliseen ja syvään rentoutumisen tuokioon.

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi