Danné-entsyymihoito ja kanelihappo­kuorinta

Danné-entsyymihoito Turku

Danné -entsyymihoito ja kanelihappokuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti aktivoimalla solujen toimintaa ja poistamalla ylimääräisiä kuona-aineita solusta. Jos ihosi kaipaa nopeaa eheytymistä, suosittelemme entsyymihoitoa!

Entsyymihoito elvyttää, kiinteyttää ja napakoittaa ihoa

Ihon pinnalle kerrostuneet kuolleet solut ovat yhteydessä mm. hyperpigmentaatioon, pintaryppyihin ja juonteisiin, akneen, auringon aiheuttamiin vaurioihin sekä ihon vanhenemiseen. Danné tarjoaa erityisiä entsyymihoitoja kuolleiden solukerrostumien poistamiseen.

Luonnon omina biokatalysaattoreina toimivat entsyymit tuhoavat kuollutta solumassaa. Lisäksi ne kiinteyttävät kasvolihaksia, tehostavat verenkiertoa ja solujen hapensaantia sekä tehostavat uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Leikkaukseen tai laserointiin valmistava entsyymihoito

Dannén entsyymihoidot ovat käytössä maailmanlaajuisesti myös plastiikkakirurgisiin leikkauksiin ja kosmeettisiin lasertoimenpiteisiin valmistavina hoitoina. Jo yksi hoitokerta nuorentaa ja kiinteyttää ihoa. Kosmetologi suunnittelee yksilöllisen hoito-ohjelman, jolla saadaan tehokkaita tuloksia.

Danné erikois­kosmetologian kolme pääaluetta: 

 Kuolleiden ihosolujen poistaminen
  Ihon jälleenrakentaminen
  Ihon suojaaminen

Hoitolan entsyymihoitoihin yhdistetään aina paramedikaalisten kotihoitotuotteiden säännöllinen käyttö mahdollisimman tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi. Näin iholle luodaan optimaalinen ympäristö ja mahdollisuudet terveeseen ja luonnolliseen uusiutumiseen.

Varaa aikasi nyt!
Danné-entsyymihoito Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi