Exuviance-hoidoilla tuloksia ja hyvinvointia 

Exuviance-kasvohoito Turku

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa.

Ihon hoitaminen on yhtä luonnollista kuin hiuksien tai kehon hoitaminen.  Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada hallintaan. Koulutettu ihonhoidon asiantuntija (ihoterapeutti) valitsee sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan hoidon. Näin iho pysyy kauniina ja terveenä. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa.

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa.

EXUVIANCE

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoitoon. Yrityksen omistavat tri Van Scott ja tri Yu, jotka ovat tutkineet jo 1960-luvun lopulta AHA - happojen vaikutusta ihoon. Heidän tutkimustuloksena on uuden sukupolven AHA-happo PHA (poly hydroxy acid) tuotu markkinoille. PHA sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA:ta on ainoastaan exuviance-tuotteissa.

Exuviance erikoishoidot hoitolassa:

  1. Perushoito - “tavallinen” hoito, epätavallisen hyvä tulos. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Se syväpuhdistaa, stimuloi uusien solujen kasvua ja rentouttaa.
  2. Revitalizing Peel System - 20% tai 30% Glykolihappoa sisältävät kuorintahoidot parantavat ihon epätasaisuutta, kuten juonteita ja ryppyjä, epätasaista pigmenttiä ja kauneusläiskiä sekä vähentää aknea.
  3. Aknen hoito. Hoitolassa 6-7 hoitoa 1-2 viikon välein.
  4. Atooppisen ihottuman hoito.
  5. Rosacea eli ruusufinni-hoito
  6. Vanhentuneen ja vaurioituneen, ryppyisen ihon hoito.
  7. Pigmentoituneen ihon hoito. Maksaläiskät ja ikäläiskät.
Varaa aikasi nyt!

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi