HydraFacial™-ihonhoito – kivutonta ihonpuhdistusta

HydraFacial-ihonhoito Turku

HydraFacial™-ihonhoito on ainutlaatuinen menetelmä kivuttomaan ihonpuhdistukseen. Hoidossa imetään tehokkaalla HydraFacial™-laitteella ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Ihonhoito voidaan toteuttaa kasvojen lisäksi vartalon alueelle, kuten käsille, kaulalle ja selälle.

HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Hoito tuntuu miellyttävältä, eikä aiheuta kipua tai ikäviä tuntemuksia.

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Jos ihonhoitoon otetaan lisäoptio, se kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5–20 minuuttia pidempään. Hoitoon voidaan myös yhdistää hieronta. Perushoitoon voidaan lisätä lisätehoa erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Ihonhoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilderin anti-age-peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin, mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

Miten HydraFacial™-ihonhoito tehdään?

Kosteutamme, pehmennämme ja puhdistamme ihoa HydraFacialin patentoidulla HydroPeel®-hoitopäällä. Käytämme puhdistuksessa Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel®-kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

HydraFacial Vortex

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrymme ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustelit (mustapäät ja valkopäät) tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Käytämme tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena Beta HD -seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

Kun olemme suorittaneet puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet, siirrymme tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otamme käyttöön Antiox-6-seerumin, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6-liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel®-kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset: värihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja rypyt: kuiva iho
 • Ihon kirkkauden / kimmoisuuden / kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho: tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Hoidon jälkeen

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen. Parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita. Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, joten hoidon jälkeen voi hyvin palata normaaleihin arkirutiineihin.

 • Ei toipumisaikaa – voit palata arkiaskareisiisi hoidon jälkeen
 • Turvalliset ainesosat (ei sisällä mm. parabeenejä, kojic-happoa, propylene glycolia)
 • Hygieeninen: HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä
 • Kaikille ihotyypeille, myös herkkä ja kuiva iho
 • Ei suositella palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille
 • Ei raskaana oleville
 • Tehoampullihoitoja ei anneta imettäville tai aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana syöneille
Varaa aikasi nyt!
HydraFacial

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi