MIKÄ MICROBLADING TARKALLEEN ON?
Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Touchup ei satu, se saa vain kulmasi näyttämään entistäkin paremmalta.

“TOUCHUP EI SATU?!” MITÄ SINÄ TARKOITAT? ONKO ALKUPERÄINEN TOIMENPIDE KIVULIAS?
Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvstä ja ihotyypistäsi. Tämä
toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien
nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle.
Jokatapauksessa, kipu jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.

MILTÄ TOIMENPIDE NÄYTTÄÄ JA MITEN MINUN PITÄISI VALMISTAUTUA SIIHEN?
Asiakkaan ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen erikoisemmin, meidän ammattilaisemme hoitavat kaiken. Toki jos haluat tietää vielä enemmän valmisteluista ja jälkihoidosta, voit lukea siitä koko blogitekstimme.


KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?
Microbladintoimenpide voi kestää jopa noin kaksi tuntia, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microbladetoimenpiteen.


MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ TOIMENPITEEN JÄLKEEN?
Ei mitään sen kummempaa. :) Sinun täytyy tietenkin vain muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina ja välttää aurinkoa sekä uima-altaita, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Halutessasi voit kuitenkin lukea mitä tehdä ja mitä välttää microbladining jälkeen blogitekstimme.


Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi