Nlite-laserhoito – apu akneen ja juonteisiin

Laserhoito Turku

Nlite on tehokas laserhoito, jolla hoidetaan ryppyjä, arpia, aknea, couperosaa ja laajentuneita verisuonia. Se ei vahingoita ihon pintaa.

Mitä hyötyä Nlitestä on ja miten se toimii?

Laserhoito TurkuAkne: Nlite on suurin tähän astinen läpimurto aknen hoidossa. Verrattuna antibioottikuureihin ja Roaccutaneen tämä hoitomuoto on hyvin siedetty, ylivoimainen ilman sivuvaikutuksia. Nlite hoitaa nopeasti ja tehokkaasti tulehduksia ja finnejä sekä madaltaa arpia. Teho on kliinisesti todistettua. Aknen hoidossa laservalo tappaa ja vähentää tulehdusta aiheuttavia bakteereja. Lisäksi laser stimuloi ihon luonnollista korjautumismekanismia.

Juonteet ja rypyt: Nlite-laser on ensimmäinen ihoa tuhoamaton FDA-hyväksytty laser ryppy- ja aknearpi- iholle. Hoito on nopeaa, huomaamatonta ja kivutonta. Nlite tasoittaa silmänympärysjuonteita ja naururyppyjä ja antaa kirkkaamman katseen. Ryppyjen ja juonteiden hoidossa laserhoito stimuloi kollageenin tuotantoa tasoittaen ryppyjä ja nostaen arpien pohjia.

Couperosa: Nlite hoitaa tehokkaasti couperosaa ja esim. hämähäkkiluomia vähentäen ihon punakkuutta. Couperosaihoa hoidetaan kahdella vaihtoehtoisella menetelmällä: yhden käsittelyn menetelmällä suljetaan laajentuneet pintaverisuonet. Menetelmä saattaa aiheuttaa mustelmia, jotka vaalenevat 1–2 viikon aikana. Vaurioituneet suonet häviävät muuta ihoa vahingoittamatta. 2–3 hoidon menetelmällä pyritään hoitoihin ilman mustelmia.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Laserhoito on kivutonta ja hoitoaika on lyhyt. Hoidon aikana iholla tuntuu lämpöä ja hoidon jälkeen hoitoalue on kauniin näköinen ja rauhallinen.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Laserhoito TurkuSuosittelemme yleensä 1–3 hoitokertaa kuukauden välein.

Aknen hoidossa tulokset näkyvät jo jopa kahden viikon sisällä ensimmäisestä hoidosta.

Nuorennushoidoissa 2–3 hoitoa 3 viikon välein on hyvä tahti. Tulokset alkavat näkyä jo 1–3 kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Couperosa-hoidossa tulokset ovat välittömät, joskus kuitenkin hoito joudutaan uusimaan useamman kerran.

Kuinka kauan tulokset säilyvät?

Aknen hoidossa tulokset saattavat pysyä jopa 9 kk. Tämän jälkeen ylläpito voi olla tarpeen. Tulokset ja niiden kesto ovat kuitenkin aina yksilöllisiä. Nuorennushoitojen jatkohoitoja tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan, tavallisesti kuitenkin vuoden sisällä.

Varaa aikasi nyt!

Tutustu vaikuttaviin laserhoitotuloksiin!

Lue lisää!

Nlite-yleistietoa
”Akne paranee, rypyt siliävät” (Pinni-lehti 8–9/05)
”Kauneutta tekniikalla” (Aamuset 12.4.2006)

Nlite-laserhoito Turku

Yliopistonkatu 15 A, Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen
Yliopistonkatu 15 A, 5. krs
20100
TURKU
asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

Aukioloajat

Ma:
9:0019:00
Ti:
9:0019:00
Ke:
9:0019:00
To:
9:0019:00
Pe:
9:0019:00
La:
9:0014:00

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Olemme Facebookissa!