Kestävät ripsien­pidennykset Turussa

Säihkettä silmiin luonnollisesti ja näyttävästi!

Suuren suosion saavuttaneet ripsienpidennykset helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat huolettomuutta elämään. Ne ovat ideaaliset lomalle, kesäkaudelle tai vaikka koko vuoden ympäri. Ripsipidennyskuitu istutetaan erikoisliimalla yksitellen omaan ripseen.

Hyvin hoidetut ripsienpidennykset kestävät pitkään

Ammattilaisen tekemät ripsienpidennykset voivat kestää jopa 2 kk. Niiden kesto riippuu luonnollisten ripsiesi kasvukäyrästä sekä siitä, miten hyvin hoidat niitä. Jokaisella ripsellä on oma kasvukäyränsä, joka kestää 60–90 päivää. Kasvukäyrän jälkeen ripsi tippuu, pitää tauon ja kierto alkaa uudelleen. Oman ripsen mukana tippuu myös siihen istutettu ripsi.

Ripsienpidennysten hoito

Jotta saat ripsienpidennyksistäsi parhaan mahdollisen hyödyn, niitä on hyvä hoitaa helläkätisesti. Pidennyksen jälkeisenä 24 tunnin aikana on hyvä välttää:

  • Voiteiden levitystä silmänympärysiholle
  • Ripsien koskettelua
  • Ripsiväriä ja silmämeikkiä
  • Hikiliikuntaa
  • Vatsallasi nukkumista (jotta ripset eivät kääntyisi kuivuessaan väärään asentoon)

Ripsienpidennysten kanssa ei suositella käytettäväksi ripsientaivuttajaa. Jos kuitenkin kaipaat taivuttajaa, käytä lämmitettävää ripsientaivuttajaa. On myös suositeltavaa välttää öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Niiden sijaan voit käyttää vesipohjaisia tai geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita. Ripset voit suoristaa kierreharjalla.

Varaa aikasi nyt!

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen

Yliopistonkatu 15 A, 5. krs

20100 TURKU

Puh. 02 231 7367

asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

www.kauneushuonesj.fi


Aukioloajat

Ma - Pe 9.00 - 19.00

La           9.00 - 14.00

Olemme SoMessa:

Olemme Facebookissa! Osuma.fi