Valoimpulssihoito – ainutlaatuinen menetelmä karvanpoistoon

Valoimpulssihoito Turku

Valoimpulssihoito tarjoaa pitkäaikaisia tuloksia karvanpoistoon. Sen avulla saadaan poistettua myös vaaleat, harmaat, punapigmenttiset sekä hormoni-ihokarvat. Valoimpulssihoidon turvallinen elõs-teknologia mahdollistaa monipuolisten iho-ongelmien hoidon. Tulokset ovat selkeästi havaittavissa jo 4–6 käsittelykerran jälkeen.

Elõs-teknologia on tehokas ja turvallinen

Valoimpulssihoito TurkuElõs-teknologiassa käytetään infrapunavalon ja radioaaltojen yhteisvaikutusta. Menetelmä on tehokas, nopea ja turvallinen. Vaikutus kohdistuu tarkasti hoidettavalle alueelle ja lyhentää hoitoaikaa kokonaisuudessaan. E-style-hoidot tuntuvat huomattavasti miellyttävimmiltä hoitopäiden ainutlaatuisen viilennysmekanismin ansiosta. E-style-hoitolaitteella on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston FDA-hyväksyntä.

Kiinteyttävä vaikutus

Valoimpulssihoito tasoittaa juonteita, pehmentää ihoa, supistaa ihohuokosia ja parantaa ihon joustavuutta. Menetelmällä voidaan käsitellä sekä pinnallisia että syvempiä juonteita.

Uudistava ja elvyttävä hoito

Valoimpulssihoito TurkuValoimpulssihoito elvyttää ihon rakennetta ja vaalentaa verisuoni- ja pigmenttimuutoksia kasvoilla, decolteealueella, käsissä ja muualla vartalolla. Lisäksi hoito supistaa laajentuneita huokosia, pienentää arpikudosta sekä hoitaa rosaceaa.

Aknen hoitoon

Valoimpulssihoito supistaa talirauhasia ja laajentuneita ihohuokosia sekä vähentää talineritystä. Se rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Soveltuu myös komedoaknen ja talitukkeumien hoitoon.

Varaa aikasi nyt!

Yliopistonkatu 15 A, Turku

Yhteystiedot

Kauneushuone Sirpa Jyrkkänen
Yliopistonkatu 15 A, 5. krs
20100
TURKU
asiakaspalvelu@kosmetologiturku.fi

Aukioloajat

Ma:
9:0019:00
Ti:
9:0019:00
Ke:
9:0019:00
To:
9:0019:00
Pe:
9:0019:00
La:
9:0014:00

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Olemme Facebookissa!